Shopping cart

Your shopping cart is empty.

Trouwringen

Flirt maakt uiteraard ook trouwringen. Er zijn geen modellen waar je uit kan kiezen, ieder paar trouwringen wordt op maat ontworpen en gemaakt. Natuurlijk heb ik wel een portfolio waar je in kunt kijken.

Je kunt je eigen symboliek in de ringen kwijt, dat kan in het ontwerp of in een klein detail. Zelfs een gezamenlijk liedje, gedicht of hobby kan verwerkt worden in een ontwerp. Zo krijgen jullie een uniek paar trouwringen die alleen jullie past! Dat maakt het extra bijzonder. Voor een prijsopgave is er eerst een afspraak nodig om de maten te meten en de wensen te bepalen. Een globale prijsopgave is mogelijk via de mail maar kan afwijken van de uiteindelijke prijsopgave. 

 

Trouwring Flirt jewels
Trouwring witgoud flirt jewels

Verlovingsring

Moet de grote vraag nog gesteld worden? Een unieke verlovingsring maakt het nog persoonlijker. Houdt er wel rekening mee dat het ontwerpen en het maken tijd kost. Heb je een speciale dag in gedachte, neem dan ruim van te voren contact op, om de ring te laten ontwerpen.

trouwringen op maat

 

Trouwsieraden

Naast de ringen zijn er natuurlijk ook wat andere sieraden die bij een trouwerij horen, sieraden voor de bruid en/of manchetknopen voor de bruidegom. Het is natuurlijk heel bijzonder om ook deze in stijl te laten ontwerpen, je kunt ze immers als blijvende herinnering blijven dragen! Ook sieraden voor de getuigen of de ouders kunnen hierin meegenomen worden, zodat ook zij een mooie herinnering behouden.

manchetknopen brons

Foto's bruiloft; Jessica Groenewegen, Martha Bruin fotografie en Joyce van Wijngaarden.

randomness