Shopping cart

Your shopping cart is empty.
Trouwringen

Trouwringen

corinne van kamp 0

Trouwringen

Ik krijg vaak de vraag of ik ook trouwringen maak. Natuurlijk! Het liefst natuurlijk helemaal op maat gemaakt en anders dan anders. Niets is persoonlijker dan je trouwringen toch? Als het goed is draag je ze je leven lang en geef je ze weer door aan je kinderen die ze kunnen bewaren als een herinnering of ook weer zullen gaan dragen.

Verlovingsringen

Wat ik ook heel leuk en bijzonder vind om te maken zijn verlovingsringen, want de gedachte dat iemand DE grote vraag stelt met een ring van Flirt vind ik altijd erg leuk. Daarom ben ik ook een nieuwe lijn aan het ontwikkelen, verlovingsringen die niet typical verlovingsringen zijn...want daar zijn er al genoeg van. Gewoon ringen die stuk voor stuk uniek zijn met een begeleidende symboliek. Wordt vervolgd! Op de foto de verlovingsring die hoorde bij het setje trouwringen hierboven, het blaadje uit de verlovingsring komt terug in de herenring.

verlovingsring goud

Er is veel mogelijk, ik maak ringen in zilver, geelgoud, witgoud of rose of van titanium. Het is bijzonder om datgene wat jullie samen hebben te verwoorden in een paar unieke ringen! Stuur voor de mogelijkheden of voor het bekijken van mijn portfolio een mailtje naar corinne@flirtjewels.nl

Trouwring witgoud flirt jewels