Shopping cart

Your shopping cart is empty.
Feestcollectie

Feestcollectie

corinne van kamp 0

Nieuwe collectie

Wat geef jij dit jaar voor kerst aan je zus, je moeder of vriendin? Of wil je gewoon heel graag zelf een cadeautje van Flirt ontvangen? Dit jaar bestaat de feestcollectie van Flirt uit veel oorbellen en ringen, met verschillende stenen, waarvan de meeste uniek zijn omdat ik eigenlijk niet meer van dezelfde stenen heb! Dat betekend dus dat je er snel bij moet zijn als je deze steen/kleur graag wilt hebben of cadeau wil doen met de feestdagen. Zorg er ook voor dat je op tijd besteld, dan kan ik het nog langsfietsen of op de post doen in een feestlijke verpakking! En ik ben nog steeds aan het aanvullen dus hou de webwinkel in de gaten.

Oorbellen

De kleuren passen mooi bij de mode van dit moment die veel zwart, grijs, blauw en  donkergroen laat zien. Oorbellen die erbij zitten zijn "Eveningstar" met prehniet en goud, "Wintermoon" met zilver en prachtige roosgeslepen maansteen, "India" met felblauwe amazoniet en nog veel meer.

Snowflakes, winter is coming...

Eigenlijk moet ik heel erg aan "Game of thrones" denken bij winter is coming, maar ik vind het zo'n mooie tekst (al is het in de serie nogal onheilspellend) de winter is coming en wat is er dan mooier om zo'n prachtig geslepen bergkristal met sneeuwkristal om je vinger of nek te dragen. Bergkristal past overal bij en schittert in de zon. Er is een ring en een hanger, de ring heeft een vaste maat, maar wil je hem heel graag in een andere maat dan heb ik nog zo'n mooie steen liggen.

Midzomernachtsdroom

Speciaal voor de feestdagen heb ik wat midzomernachtdroom ringen bijgemaakt, ze stelen altijd de show aan je vinger want ze zijn stoer en ook supervrouwelijk. De feestcollectie heeft er een met een prachtige groengouden roosgeslepen Labradoriet, een lilakleurige Amethyst en een peergeslepen Toermalijnkwarts, dat is bergkristal met Toermalijnnaalden die erin zijn gegroeid, heel bijzonder.

Cuffs

Last but not least, heb ik ook nog wat variaties gemaakt op de "Bubbles" earcuff, eentje geheel goud, eentje met gezwart zilver en goud en een gezwart zilveren. Naast de earcuffs, ook een manchetknoop paartje "Take Time" van versteend hout, door miljoenen jaren is gewoon hout van een oeroude boom veranderd in een prachtige edelsteen! Dus take your time and become a gem ;)

Ik hoop dat je er wat moois tussen vindt en alvast een fijne December maand toegewenst!

Liefs,

Corinne

randomness