Shopping cart

Your shopping cart is empty.
Edelstenen en hun werking?

Edelstenen en hun werking?

corinne van kamp 0

Flirt werkt alleen met echte edelstenen en mineralen, de reden hiervoor is dat ze zoveel mooier zijn dan glas of synthetische stenen, er zit kracht in van duizenden soms miljoenen jaren groei! En dan natuurlijk de energie...zweverig? Of toch niet?

Vandaag een blogpost hierover, omdat ik er vaak vragen over krijg van sceptici en niet sceptici...

Kwantumwetenschap

Einstein zei het al, alles is energie! Zwaartekracht, licht, magnetisme, geluid en ook materie heeft energie. De kwantumfysica draait om de de kleinste, ondeelbare hoeveelheid van een grootheid die bij een interactie betrokken kan zijn, het kwantumdeeltje. Het zijn bouwstenen waaruit de hele wereld om ons heen is opgebouwd. Het is zo klein dat het balanceert op het grensvlak van iets en niets. Kwantumgeleerden die onderzoeken hoe materie uit het niets tevoorschijn komt (en hoe de schepping dus tot stand is gekomen) zijn er achter gekomen dat de verwachting van de onderzoeker mede de uitkomst bepaalt! Dus zelfs gedachten brengen materiedeeltjes in beweging, en dat is wetenschappelijk onderbouwd!

Per dag heb je zo’n 60.000 gedachten. Iedere gedachte genereert een resonantieveld. En deze energie zenden we uit in alle richtingen. Net zoals de rimpeling in het water die ontstaat wanneer je er een steentje in gooit.

Edelstenen

Edelstenen zijn mineralen die zich in de loop van duizenden of miljoenen jaren gevormd hebben tot kristallen uit bouwstoffen uit de wereld. Deze bouwstoffen komen overal vandaan, uit planten, dieren, lava of zelfs door een inslag van een meteoriet of ster (diamant). De atomen in het kristal hebben op het kleinste niveau dezelfde structuur, en krijgen hierdoor hun unieke kristalvorm. Deze structuur geeft ze ook een eigen unieke frequentie of resonantie, en als deze structuur de eigen frequentie opvangt gaan alle deeltjes, tot op het kleinste kwantumdeeltje meetrillen.

De wet der resonantie verklaart dat de door ons uitgezonden energie een andere energie zoekt die dezelfde trilling heeft. Als je dan weet dat gedachten materiedeeltjes in werking stellen, kun je je ook voorstellen dat het andersom werkt. De energie die een steen uitzend, kan je dus weer ontvangen en heeft weer effect op je eigen resonantie.

Werking

Om een lang verhaal kort te maken en veel wetenschappelijke taal over te slaan ;), edelstenen worden bepaalde werkingen toegekend oa op basis van kleur (kleuren triggeren bepaalde emoties dat weten we al sinds de oudheid) of bouwstof (ijzer, koper, silicaat etc.).

Als je gaat rondzoeken kan je verschillen vinden over de werking, maar meestal zeggen ze globaal hetzelfde over een bepaalde steen. Maar mijn ervaring is, als een steen bij je past, voel je je er vanzelf door aangetrokken. Iedereen kiest over het algemeen een steen die je nodig hebt, of die je heel goed past, of die je gewoon heel erg mooi vindt . Grote edelstenen en mineralen kan je in je huis neerleggen, dat werkt in principe hetzelfde als dragen.

En of je het nu gelooft of niet....ze zijn ook gewoon heel erg mooi!

 

Tags: Category: