Shopping cart

Your shopping cart is empty.

Workshop edelsmeden

Wil je edelsmeden eerst een keertje uitproberen of vindt je het leuk om in 1 dag een sieraad te maken? Dan is een workshop voor 1 dag een leuk idee. Met je eigen samengestelde groep (minimaal 4 personen) of in een samengestelde groep ga je in een middag een ring, oorbellen of een hanger maken. Het is best even doorwerken om hem af te krijgen maar dan heb je wel een blijvende herinnering. Hele ingewikkelde ontwerpen zijn vanwege het korte tijdsbestek niet mogelijk, hiervoor is een cursus meer geschikt.

Workshop edelsmeden ring: In deze workshop maak je een zilveren ring uit plaat die je zelf mag vormgeven, je kunt textuur aanbrengen zoals hamerslag, er vormen op solderen of er letters inslaan. Ook is het mogelijk er een simpele zetkast op te maken met een parel of steen (aanwezig in de les en los bij te bestellen).

Agenda 2019

Aanmelden kan onderaan de pagina!

Workshop edelsmeden zilveren ring

 • Nog verder te bepalen
 • € 75 per persoon inclusief 10 gram zilver
 • 5 plaatsen beschikbaar
 • Vanaf 18 jaar.
 • Locatie CKC & Partners Zoetermeer

Aanmelden

Nieuwe cursusjaar 2019/2020 vanaf September.

In September start weer het nieuwe cursusjaar na de open dag van het CKC op zaterdag 7 September. Je kunt je inschrijven als je nog geen ervaring hebt of als je al eerder een cursus hebt gevolgd.

In de cursus leer je de basisprincipes van het vak, zagen, vijlen solderen, polijsten maar ook hoe kom je van een idee tot een product? Alles komt aan bod. Ook materialenkennis en het verwerken van stenen zullen behandeld worden.Je eigen smaak en passie krijgen de ruimte, houd je van organisch of heb je liever een strakke vormgeving dan ga je daarmee aan de slag. Unieke mensen maken unieke sieraden. Ben je al wat verder gevorderd dan kan je wat meer ingewikkeldere technieken proberen of je krijgt een opdracht. waarbij je meer uitgedaagd wordt.

Flirt staat voor een duurzamere wereld dus recycling staat hoog in het vaandel. Daarom heeft Flirt een nieuwe dimensie toegevoegd aan de cursus edelsmeden: Recycling! Zijn er sieraden die je niet meer draagt of geërfde stukken die niet bij je passen? Dan kan je hier tijdens de cursus nieuwe stukken van smeden, met of zonder herkenbare delen van de gebruikte stukken. Een mooie manier om sieraden die vaak nog een emotionele waarde hebben een nieuw leven in te blazen. Let op, dit kan alleen met zilveren en gouden sieraden.

 • Cursus van 10, 20 of 30 lessen.
 • Totaalbedrag vanaf 18 jaar € 225 per 10 lessen, een jaarcursus van 30 lessen is voordeliger dan 3x 10 lessen.
 • Startdatum tweede week September.
 • Locatie CKC & Partners Zoetermeer

Mogelijke dagen:

 1. Maandagavond 19.30-22.00, nieuwe instroommogelijkheid in februari/maart Aanmelden
 2. Woensdagochtend 9.00-11.30, startdatum 6 November ( 1 plaats beschikbaar) Aanmelden
 3. Woensdagavond 19.30-11.30, nieuwe instroommogelijkheid in februari/maart Aanmelden

De volgende 10 daagse cursus start weer vanaf 18 november, wil je zeker weten dat je erbij bent? Stuur dan een bericht om je plaats te reserveren.

De algemene voorwaarden voor de workshops en cursussen vindt je hier.